Detta kan du göra

Gräsroten, svenska spel

Östhammars Jaktskytteklubb är med i Gräsroten hos Svenska Spel
Det är en form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och dela ut 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. Vi kan vara en av dem som får dela på de 50 miljonerna.

Alla Svenska Spels kunder som har ett spelkort kan koppla det till Gräsroten. Läs mer om Gräsroten här
Kunden ansluter upp till tre av sina favoritklubbar via Spelkortet. Det gör man i spelbutiken, på webben eller i sin mobil.

En gång per år sammanställs alla poäng och ger den klubb/klubbar m
an valt sin del av potten. Ju fler poäng klubben har fått, desto större chans att mer pengar hamnar i vår klubbkassa.

Östhammars Jaktskytteklubb är med i Gräsroten hos Svenska Spel
Det är en form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och dela ut 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar.
BJSK kan vara en av dem som får dela på de 50 miljonerna.

Alla Svenska Spels kunder som har ett spelkort kan koppla det till Gräsroten. Läs mer om Gräsroten här. Kunden ansluter upp till tre av sina favoritklubbar via Spelkortet, det gör man i spelbutiken, på webben eller i sin mobil. Varje gång kunden lägger ett spel hos Svenska spel så fördelas ett antal poäng på den klubb/klubbar som han/hon har valt. En lagd krona ger 10 poäng.

En gång per år sammanställs alla poäng och ger den klubb/klubbar man valt sin del av potten. Ju fler poäng klubben har fått, desto större chans att mer pengar hamnar i vår klubbkassa.

Så, alla ni som tippar: Skaffa ett spelkort och koppla det till Gräsroten. Det kostar inget men föreningen kan vinna!

Bingolotto, Folkspel

Allt överskott från BingoLotto går oavkortat till svenskt föreningsliv. Som prenumerant kan du välja vart överskottet från just dina bingolotter ska gå. Du styr själv vart pengarna från just dina bingolotter ska hamna genom att logga in på ”mina sidor”.